(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада картографиялау техникасының дамуы туралы мәліметтер келтірілген, олар жаңа кеңістікті уақытша динамикалық модельді алуға мүмкіндік береді, күрделенген ғылыми зерттеулердің және күн сайын пайда болатын тәжірибелік мәселелердің талаптарына сай келеді.