(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының 15 бұлақтарын зерттеу нәтижелері, соның ішінде далалық зерттеулер мәліметтері, бұлақ суларының гидрохимиялық және токсикологиялық талдауының нәтижелері келтірілген.