(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье приведены результаты исследования 15 родниковых урочищ Западно-Казахстанской области, включающие показатели полевого обследования гидрохимического и токсикологического анализа вод из родников. Мақалада Батыс Қазақстан облысының 15 бұлақтарын зерттеу нәтижелері, соның ішінде далалық зерттеулер мәліметтері, бұлақ суларының гидрохимиялық және токсикологиялық талдауының нәтижелері келтірілген.