(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада қарастырылып отырған аудандағы өзендердің қалыпты жылдық ағындысы жөніндегі мəліметтер 2006 жылға дейінгі мəліметтер арқылы нақтыланған. Қалыпты ағындыны анықтау жөніндегі жаңа əдістемелік нұсқаулықтарды пайдалана отырып, өте қысқа (6 жылға дейін) бақылау қатарына ие өзендердің қалыпты жылдық ағындысы жөнінде жаңа мəліметтерге қол жеткізілген.