(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Украинада ландшафтануды орнықтыру мен дамытуда ең әйгілі ғалымдардың үлесі хронологиялық түрде көрсетілген. Олардың зерттеулерінің негізгі бағыттары көрсетілген, олармен ұсынылған ғылыми концепциялары аталған, соны мен қатар ең әйгілі жұмыстардың атаулары мен қысқаша мазмұндары келтірілген.