(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Солтүстік Қазақстан облысының агроклиматтық ресурстары бағаланған, олардың уақыттық-кеңістік таралуы талданған, вегетациялық кезеңнің жылумен және ылғалмен қамтамасыздығы карталары құрастырылған.