(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасының қазіргі орман шаруашылығының экологиялық жағдайлары жəне оны қорғау мəселелері қарастырылған. В статье рассматриваются экологическое состояние современного лесного хозяйства и вопросы его сохранения.