(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Алакөл мемлекеттік табиғи қорық аумағындағы мониторингтік бақылау алаңдарындағы өсімдіктердің мониторингтік түрлерімен оларға жүргізілген бақылаулары сипатталған.