(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2018)
Бұл зерттеулер Мысыр аймағындағы шөл даланың Шығыс бөлігіндегі Вади Мубарак кварцты кен орнын геохимиялық жəне техникалық квалификациялаумен (бағалаумен), сонымен қатар кейбір жоғары технологиялық салаларда материалдық шикізат ретінде пайдалану үшін, айрықша таза кварцтың жоғары деңгейіне жету үшін осы кен орнына қажетті байыту үрдістерімен байланысты.