(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2018)
Мақалада Қазақстанның Орталық Азия аймағындағы еңбек бөлінісінде алатын орны макро экономикалық жəне шетелдермен жасайтын қарым-қатынасын анықтайтын көрсеткіштермен негізделген.