(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Тобыл алабы өзендерінің жылдық ағындысының кеңістік бойынша таралу заңдылықтары қарастырылды. Зерттелмеген өзендердің ағындысын бағалау əдістемесі нақтыланды. В статье расссмотрены пространственные закономерности распределения годового стока. Произведено уточнение методики расчета годового стока неизученных рек.