Использование информационных и коммуникационных технологий в обучении студентов колледжей. Колледж студенттерін оқытудағы ақпараттық және коммуникативтік технологияларды қолдану. (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
В Кыргызстане идет активное внедрение информационных технологий в учебные программы средних профессиональных учебных заведений для подготовки туристских кадров. В данной работе приведены различные виды ИКТ используемых в колледжах при подготовке кадров  по направлению  туризма и анализ их возможностей. Қырғызстанда турист мамандарын дайындау үшін орта кәсіби оқу орындарының оқу бағдарламасында ақпараттық технологияларды іске асыру белсенді жүзеге асырылуда. Бұл жұмыста туризм бағытындағы мамандарды дайындауда колледжде қолданылатын ақпараттық және коммуникативтік технологиялардың әр түрі көрсетілген.