Биология ғылымдарының докторы, «Экология» Академиясының академигі, профессор Мамутов Жекен Үмбетқұлұлының 80 жылдық мерейтойына арналады - Шокпарова, Д. К. (Journal of Geography and Environmental Management, 2019)
Биология ғылымдарының докторы, «Экология» Академиясының академигі, профессор Мамутов Жекен Үмбетқұлұлының 80 жылдық мерейтойына арналады